Een lekkere wandeling

      Geen reacties op Een lekkere wandeling

Vanmiddag met zijn allen naar een grote waterplas geweest. Dit was de eerste keer dat Amy meeging achterin de auto. We hadden de achterklep nauwelijks open, of mevrouw zat er al in. Onderweg hield ze alles niauwkeurig in de gaten, en liet zich niets ontgaan. Bij de waterplas aangekomen, sprong ze als een dolle uit de auto. Eerst maar een stukje aan de lijn gelopen en daarna lekker los rond laten rennen. Op een gegeven ogenblik kwamen we bij een stuk war de honden makkelijk het water in kunnen. Nou, daar ging ze hoor….poten nat en er vlug weer uit. Stok zoeken, in het water laten gooien, hup het water weer in, maar vooral niet te ver. Zwemmen heeft ze dus nog niet gedaan, misschien een volgende keer. Bij de auto aangekomensprong ze er weer net zo enthousiast in als de heenweg, en weer hield ze alles keurig in de gaten. Zojuist heeft ze lekker liggen slapen, nu is ze haar brokken aan het verorberen, en daarna denk ik dat ze weer lekker gaat slapen. Dromen over het water, en al die leuke honden die daar rondliepen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *