Koken, een hobby of noodzakelijk kwaad?

      Geen reacties op Koken, een hobby of noodzakelijk kwaad?

Voor mij gelden vaak beide uitspraken. Ik vind koken erg leuk om te doen, en vooral nieuwe dingen uitproberen. Maar door de RP is het ook vaak een noodzakelijk kwaad. Het lijkt allemaal zo makkelijk als je de recepten doorleest, maar hoe weet ik of mijn vlees bruin is? Toch geef ik het niet opo en blijf het proberen. Heb sinds twee weken een nieuwe kookplaat waar ik inmiddels redelijk mee overweg kan. Ook heb ik een actifry, en die is, zeker voor rpers erg handig. In deze categorie zal ik bloggs schrijven over mijn ontwikkelingen op kookgebied. Mijn baksels en misbaksels. Mijn blunders, recepten, en oplossingen voor mijn problemen.

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *