Lang leve de techniek!

      Geen reacties op Lang leve de techniek!

!

Wat moeten we tegenwoordig zonder computer? Social media is niet meer weg te denken, en voor ons, RP`ers, een hele toegankelijke manier om contacten op te bouwen.
Eigenlijk kan bijna alles met de computer, je kunt het zo gek niet bedenken.
Ik gebruik hem dus voor contacten via social media, ik zoek heerlijke recepten op google,doe mijn administratie, lees boeken, krantenartikelen, en artikelen uit tijdschriften, email, zoek telefoonnummers en adressen, zoek leuke accomodaties voor vakanties, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar ja, niet alles gaat via de pc.
De postbode komt nog steeds dagelijks mijn post in de brievenbus gooien, mijn kinderen komen nog steeds thuis met papieren rapporten en informatiebrieven. Er staan nog steeds stukjes in de krant of huis aan huis bladen die niet te vinden zijn op de pc. En wat te denken van alle reclamefolders die, zeker in deze tijd van het jaar, met tientallen tegelijk in de bus vallen?
Hoe ga ik dat allemaal lezen?
Ja, ik had een scanprogramma op mijn computer, maar die gebruik ik nooit, veel te omslachtig. Als ik snel even iets wil lezen, moet ik eerst de pc opstarten, dan het programma opzoeken, dan de tekst inscannen, en wachten tot het op mijn beeldscherm verschijnt, pfffff. Niet echt handig dus.
Maar nu heb ik, sinds afgelopen woensdag een voorleesapparaat! Wat ben ik hier superblij mee!
Een klein, compact apparaat, wat ik ook nog eens ergens mee naar toe kan nemen. Ik zet hem aan, leg mijn papier eronder, het apparaat maakt een foto, en binne 1 minuut leest het apparaat alles voor! Joepi, wat handig. Ook erg handig dat ik woord voor woord door de tekst kan navigeren, en een woord kan laten spellen. Zeker erg handig voor telefoonnummers of emailadressen.
Dit apparaat ga ik zeker veel gebruiken. Fijn weer zelf de post uit de brievenbus halen, en het dan ook zelf kunnen lezen, en niet te hoeven wachten tot er eens iemand thuis is!
Heerlijk,…behalve als het rekeningen zijn natuurlijk!
!

Wat moeten we tegenwoordig zonder computer? Social media is niet meer weg te denken, en voor ons, RP`ers, een hele toegankelijke manier om contacten op te bouwen.
Eigenlijk kan bijna alles met de computer, je kunt het zo gek niet bedenken.
Ik gebruik hem dus voor contacten via social media, ik zoek heerlijke recepten op google,doe mijn administratie, lees boeken, krantenartikelen, en artikelen uit tijdschriften, email, zoek telefoonnummers en adressen, zoek leuke accomodaties voor vakanties, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar ja, niet alles gaat via de pc.
De postbode komt nog steeds dagelijks mijn post in de brievenbus gooien, mijn kinderen komen nog steeds thuis met papieren rapporten en informatiebrieven. Er staan nog steeds stukjes in de krant of huis aan huis bladen die niet te vinden zijn op de pc. En wat te denken van alle reclamefolders die, zeker in deze tijd van het jaar, met tientallen tegelijk in de bus vallen?
Hoe ga ik dat allemaal lezen?
Ja, ik had een scanprogramma op mijn computer, maar die gebruik ik nooit, veel te omslachtig. Als ik snel even iets wil lezen, moet ik eerst de pc opstarten, dan het programma opzoeken, dan de tekst inscannen, en wachten tot het op mijn beeldscherm verschijnt, pfffff. Niet echt handig dus.
Maar nu heb ik, sinds afgelopen woensdag een voorleesapparaat! Wat ben ik hier superblij mee!
Een klein, compact apparaat, wat ik ook nog eens ergens mee naar toe kan nemen. Ik zet hem aan, leg mijn papier eronder, het apparaat maakt een foto, en binne 1 minuut leest het apparaat alles voor! Joepi, wat handig. Ook erg handig dat ik woord voor woord door de tekst kan navigeren, en een woord kan laten spellen. Zeker erg handig voor telefoonnummers of emailadressen.
Dit apparaat ga ik zeker veel gebruiken. Fijn weer zelf de post uit de brievenbus halen, en het dan ook zelf kunnen lezen, en niet te hoeven wachten tot er eens iemand thuis is!
Heerlijk,…behalve als het rekeningen zijn natuurlijk!

!

Wat moeten we tegenwoordig zonder computer? Social media is niet meer weg te denken, en voor ons, RP`ers, een hele toegankelijke manier om contacten op te bouwen.
Eigenlijk kan bijna alles met de computer, je kunt het zo gek niet bedenken.
Ik gebruik hem dus voor contacten via social media, ik zoek heerlijke recepten op google,doe mijn administratie, lees boeken, krantenartikelen, en artikelen uit tijdschriften, email, zoek telefoonnummers en adressen, zoek leuke accomodaties voor vakanties, en zo kan ik nog wel even doorgaan.

Maar ja, niet alles gaat via de pc.
De postbode komt nog steeds dagelijks mijn post in de brievenbus gooien, mijn kinderen komen nog steeds thuis met papieren rapporten en informatiebrieven. Er staan nog steeds stukjes in de krant of huis aan huis bladen die niet te vinden zijn op de pc. En wat te denken van alle reclamefolders die, zeker in deze tijd van het jaar, met tientallen tegelijk in de bus vallen?
Hoe ga ik dat allemaal lezen?
Ja, ik had een scanprogramma op mijn computer, maar die gebruik ik nooit, veel te omslachtig. Als ik snel even iets wil lezen, moet ik eerst de pc opstarten, dan het programma opzoeken, dan de tekst inscannen, en wachten tot het op mijn beeldscherm verschijnt, pfffff. Niet echt handig dus.
Maar nu heb ik, sinds afgelopen woensdag een voorleesapparaat! Wat ben ik hier superblij mee!
Een klein, compact apparaat, wat ik ook nog eens ergens mee naar toe kan nemen. Ik zet hem aan, leg mijn papier eronder, het apparaat maakt een foto, en binne 1 minuut leest het apparaat alles voor! Joepi, wat handig. Ook erg handig dat ik woord voor woord door de tekst kan navigeren, en een woord kan laten spellen. Zeker erg handig voor telefoonnummers of emailadressen.
Dit apparaat ga ik zeker veel gebruiken. Fijn weer zelf de post uit de brievenbus halen, en het dan ook zelf kunnen lezen, en niet te hoeven wachten tot er eens iemand thuis is!
Heerlijk,…behalve als het rekeningen zijn natuurlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *