Een nieuw jaar, tijd voor goede voornemens!

En dan is het alweer 3 Januari 2013. Wat klinkt dat nog vreemd, en wat vliegt de tijd!
Een nieuw jaar, een nieuw begin, en tijd voor goede voornemens.
Tja, goede voornemens…. we nemen ze allemaal zo makkelijk maar volhouden..daar komt vaak niet van.
Dus ik kan me voornemen om gezonder te eten, meer te bewegen enz. enz. maar ik weet nu al dat ik dat niet ga volhouden.
Dan maar zoeken naar iets wat dichter bij mij ligt….mmm, tja, dat valt niet mee.
Laat ik maar beginnen met mijn site. Meer en regelmatiger mijn blogs gaan schrijven, en mijn site uitbreiden. Waarmee weet ik nog niet, maar daar ga ik goed over nadenken. Het moet iets zijn waar iedereen wat mee kan, zowel visueel beperkt als niet visueel beperkt. Een nieuwe uitdaging en dus een goed voornemen.
Goede voornemen nummer 2; nog meer naar buiten met Amy! Makkelijk gezegd maar voor mij een echte uitdaging. Ik moet echt oppassen dat ik mijn grensen niet overga. Teveel willen is vaak mijn probleem. Te enthousiast aan iets beginnen, en het uiteindelijk niet kunnen waarmaken. Maar stapje voor stapje ga ik dit toch proberen. Je zult mij en Amy echt niet in de bus, trein of winkels gaan zien. Maar meer kleine wandelingetjes maken in mijn eigen omgeving moet toch gaan lukken, oef!!!
Goede voornemen nummer 3: Met mijn team Mutsenklup & Go een geweldig bedrag voor het KWF binnenhalen tijdens de Samenloop voor hoop Bronckhorst. Dit is een voornemen waarvan ik zeker weet dat het gaat lukken, een gemotiveerd team en heel veel zin zorgt voor genoeg energie om dit tot een goed einde te brengen.
Goede voornemen nummer 4: Samen met mijn gezin zorgen voor een goede balans in ons leven, zodat iedereen het goed heeft op zijn eigen manier. Iedereen in zijn waarde laten zoals hij is, en dit accepteren van elkaar.
Dit laatste is natuurlijk niet alleen van toepassing op mijn gezin, maar ook voor alle vrienden en familie.
Nou, al zeg ik het zelf, toch nog best gelukt om een rijtje goede voornemens neer te zetten, waarvan de kans groot is dat ze ook gaan slagen.
Niet slecht vooreen gewone Donderdag, waarop we nog steeds een beetje vakantie houden, en dus moeilijk op gang komen `s morgens!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *