Nationale RP blunder dag!

      3 Reacties op Nationale RP blunder dag!

Soms zijn er van die dagen dat niets lukt en veel dingen misgaan. Nationale rp blunder dag noem ik dat. Vorige week had ik weer zo`n dag, en, zoals later bleek, was ik die dag niet de enige! Via twitter en facebook las ik dat andere RP vriendinnetjes ook hun dag niet hadden. De ene liep met een dik oog, de andere hinkelde door het huis en had iets met vazen gedaan!!!
Voor mij begon die dag al vroeg en helemaal verkeerd. Om half 7 ging mijn wekker, aankleden en vlug naar beneden om de tafel te dekken voor zoonlief. Even was ik iets te vlug en niet oplettend. Er stonden nog wat glazen op het aanrecht van de vorige avond, en jawel….rinkeldekinkel daar ging het glas richting de plavuizen! Wat maakt zo`n glas een herrie op de vroege morgen. Potverdepotverderpotver…. Eerst maar voorzichtig voelen waar alles ligt, en voorzichtig de grote stukken oprapen. Vervolgens de stofzuiger uit de kast en op handen en voeten de keuken door om maar geen stukje glas te missen. Nou, ik kan je verzekeren dat dit niet bevordelijk was voor mijn stemming! Even later las ik dus de berichjes van de andere meiden, en viel het bij mij uiteindelijk gelukkig allemaal wel mee. Ik heb er tenminsten zelf geen schade aan ondervonden.
`s middags ging ik het eten voorbereiden, aardappels schillen, vlees ontdooien, en diepvriesspinazie in de magenetronschaal klaarzetten. Spinazie uit de vriezer gepakt, opengemaakt, dit ging al niet zo soepel, en ik miste het randje waarmee je zo`n pak handig kunt openmaken, maar ja, stug doorgaan! Eindelijk had ik de verpakking open en kieper de hele bups in de schaal, vervolgens wil ik het met mijn handen even verdelen, en na een ogenblik van verbazing, schiet ik hardop in de lach, daarom ging de doos zo moeilijk open! Inplaats van een schaal vol spinazie had ik een schaal vol…..kroketten!!! Blij dat ik er nog op tijd achterkwam, anders was het wel een zooitje geworden in de magnetron, haha! Gelukkig kunnen we achteraf altijd weer enorm lachen om deze blunders en is het leven van een RP`er nooit saai.

3 thoughts on “Nationale RP blunder dag!

  1. Manuella

    Ik ken die verhalen ook wel. Zelf geen RP, maar mijn partner heeft wel RP en hij heeft ook van die blunderdagen. Van de week was hij weer eens te hevig en hupsa stootte zijn hoofd aan de rand van de kast met het nemen van pantoffels. Dan komt er veel gevloek uit! ZO zijn er nog wel dingen. Afstandbediening op een plekje leggen en niet meer terug vinden.

    Hij is in ieder geval al een keukenprins want dat ben ikke… Dus zal ik de blunders wel begaan in de keuken. Hij is een computernerd omdat die heel veel van IT kent en er veel mee bezig is met het testen van software voor blinden en slechtzienden. Jaja je ziet iedereen maakt wel eens wat mee. Als je wil mag je me ook altijd op Facebook toevoegen. Groetjes

  2. ingrid

    Sorry Joke, het is niet aardig, maar ik lig helemaal in een deuk hier. Zie dat al voor me: jij roeren in die schaal, mopper mopper, wat is die spinazie stug vandaag. hahaha, croquetten ala creme.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *