Genieten!

      1 reactie op Genieten!

Ik geniet van mijn nieuwe woonkamer! Alles is klaar en langzamerhand begint het erop te lijken. Het wachten is op de gordijnen en vitrage , dan nog wat planten en accesoires en klaar is onze nieuwe kamer!
Van vriendinnen en buren al veel positieve reacties gehad. Leuk die kleuren en zo`n warme uitsraling.
Er word dan wel eens aan mij gevraagd of ik enig idee heb hoe het geheel eruit ziet.
Nou ja, ik probeer me daar wel een beeld van te vormen en meestal lukt dat ook wel aardig. Maar er zijn en blijven natuurlijk altijd baalmomenten. Toen de schilders bezig waren bijvoorbeeld en het elke dag een beetje anders werd. `s avonds als de schilders weg waren liep ik dan naar beneden, en stond dan een beetje te dralen. Verdorie, nu zou ik toch wel heel graag de vorderingen willen zien. En vooral de kleuren. We hebben het aan de schilder overgelaten hoe het moest worden, wel in overleg uiteraard. Dan komen ze met kleuren als old rose of koningsrood! Tja, ik weet gelukkig wel wat kleuren zijn en hoe ze eruit zien. Maar dit soort kleuren, en hoe het geheel dan zal staan??? Geen idee! Heel spannend. Mijn man vond het mooi, maar het was wel wat donkerder dan hij had gedacht. Oeps, dan krijg ik gelijkv visioenen van een donkere kamer met een muur die vloekt bij onze bank. Maar toen het helemaal af was, kwamen mijn vriendinnen om mij te helpen poetsen en inrichten, en zij vonden dat het prachtig was geworden. Zucht, een hele opluchting.
Inmiddels heb ik samen met een vriendin wat accesoires en bloemetjes gekocht, en gistermiddag heb ik alles neergezet, bolletjes in bakkjes gepoot, en bloemen op de vaas gezet. In gedachten zie ik dan een compleet beeld voor me en kan daar dan ook echt van genieten. Het feit dat ik de nieuwe kleuren niet kan zien, verban ik dan naar de achtergrond en geniet met volle teugen!

1 thought on “Genieten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *