Druk,druk,druk??!!

      Geen reacties op Druk,druk,druk??!!

Druk,druk,druk. Dit is een gevleugelde uitspraak in de maatschappij van tegenwoordig. Werk,kinderen,relatie,druk sociaal leven. Dit zorgt bij veel mensen voor een vaak overvolle agenda. Af en toe ben ik wel eens jaloers op mensen die zeggen dat ze zo druk zijn.Vaak denk ik dan bij mezelf dat ik graag een stukje van hun agenda over zou willen nemen!Ik zit al vanaf mijn 20ste in de WAO, dus geen leuke werkkring met veel collega`s en bijbehorende sociale contacten. Dit geeft natuurlijk al een groot gat in mijn agenda. De laatste jaren zijn mijn sociale contacten wel wat uitgebreid met een leuke vriendinnengroep, maar ook die werken allemaal en kunnen niet mijn hele agenda vullen. De kinderen worden groter en zelfstandiger, maar wat zou ik ze graag met de auto naar vrienden, verenigingen of school brengen als dit nodig zou zijn! Maar ja, die mogelijkheid is er ook niet. Voordat dit een verhaal vol zelfmedelijden gaat worden, kan ik zeggen dat ik af en toe wel een volle agenda heb, hoor! Deze week is hij namenlijk behoorlijk gevuld. Dit komt ook doordat ik erg actief ben met de Samenloop voor hoop, al is dit helaas maar tijdelijk. Ik vind het zo leuk dat mijn agenda redelijk vol is, dat ik om de haverklap mijn iphone pak en mijn agenda voor laat lezen! O,o,o kijk toch eens wat ik allemaal moet doen deze week. Tjonge, wat ben ik druk,druk,druk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *