apple

      Geen reacties op apple

Dit word mijn eerste blog die ik typ op mijn macbook! Dus mocht er iets niet kloppen, sorry dan maar alvast. Sinds een tijdje ben ik in het geweldige bezit van een Apple MacBook. Aangezien mijn gewone pc langzamerhand aan vervanging toe was, ben ik eens gaan zoeken naar de mogelijkheden. Na veel speurwerk, informatie inwinnen bij apple gebruikers, vors en tegens tegen elkaar afwegen, kwam ik dus uit bij een macbook. Wat een fantastisch ding is het (mag ook wel voor het geld wat ze er voor vragen). Maar eenvoudig is het niet. Het is geen kwestie van installeren en hupakee gaan…! Alles is anders en alles is nieuw. Eigenlijk begin je weer van voor af aan, met dit voordeel dat ik al blind kon typen (leuke woordspeling). Momenteel stop ik elke vrije minuut in mijn mac, en ik switch van pc, naar iphone en weer naar mac. Voordeel 1 heb ik inmiddels ontdekt. Een onderdeel van een site op internet die op mijn gewone pc niet toegankelijk is, gaat op de mac moeiteloos, hippie! Nog een voordeel, de spraak zit er automatisch al op, dus geen gedoe met software, updates, upgrades en weet ik wat al niet meer. Mailen kan ik inmiddels, maar tekstverwerken, mappen maken enz. is nog even een brug te ver. Tja, en nu dus mijn eerste blog schrijven op mijn mac. Ben benieuwd hoe dat verder gaat, want op mijn oude pc ging dit allemaal via omwegen. Tot nu toe gaat het vlekkeloos, maar laat ik niet te vroeg juichen, haha. Oke, toegegeven het is even sparen en een enorme rib uit je lijf, maar dan heb je ook wel wat. Mijn kids zijn vreselijk jaloers, en als ik ze nu vraag of ze mij ergens mee willen helpen, doen ze dit maar wat graag, haha. Dus ik ben om. Apple is een geweldige uitvinding!

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *