Gewoon lekker blijven doen.

      Geen reacties op Gewoon lekker blijven doen.

Afgelopen zaterdag hebben wij, net als 5 miljoen andere mensen, naar het songfestival gekeken. Wij doen dit al jaren samen met vrienden, en dit jaar kwamen ze bij ons. Met 4 volwassenen en 4 kids vergt dat de nodige voorbereiding. Die voorbereidingen doe ik lekker allemaal zelf, het grootste deel althans. Bedenken wat we allemaal gaan eten, boodschappenlijstjes maken, samen met manlief boodschappen doen. En dan de voorbereidingen thuis. De kids gaan gourmetten en wij gaan wokken. Dus dat word snijden, snijden en nog veel meer snijden. Manlief bied aan om te helpen, dan gaat het een stuk sneller, maar nee, laat mij het maar lekker zelf doen. Uiteindelijk ben ik drie uur bezig geweest met het snijden van vlees, groenten, het maken van salades, enz. Ook al duurt het lang en kost het veel energie, ik vind het zo leuk om te doen. En zo kan ik tenminsten ook nog iets doen. Want het serveren enopruimen komt voor rekening van mijn man. Dan heb ik mijn werk tenminsten ook gedaan. De voorbereidingen kan ik lekker op mijn eigen tempo doen en dat gaat prima. We hebben heerlijk gegeten en het was reuze gezellig. En dan natuurlijk het songfestival. Zelfs de kids zaten er helemaal klaar voor, nog eerder dan wij, en we hebben heerlijk met ons allen commentaar gegeven. Dan blijkt maar weer eens dat zien en niet zien een groot verschil maken. De liedjes die ik wel mooi vond, bleken qua presentatie soms ontzettend saai, of zoals een van de kids zei: hij/zij ziet er niet uit! Het winende liedje vond ik ook wel erg leuk, maar toch vond ik ook veel liedjes leuk die de rest maar niks vonden. Tja, maar tenslotte is het toch een SONG festival? Het gaat toch om het liedje? Daarom vond ik de Voice of Holland ook zo ontzettend leuk! Anouk heeft het geweldig gedaan, en wij hebben een reuze gezellige avond gehad, na heel veel voorbereidingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *