Dames en heren die mij toespreken…leuk of niet?

Vorige week kreeg ik een tip via twitter. Bij de Lidl hadden ze sprekende weegschalen in de aanbieding. Ja, dacht ik, die wil ik. Dus mijn man naar de Lidl, maar helaas geen weegschalen, die kwamen pas een week later, jammer, leuk geprobeerd. Een week later weer een poging, en BINGO! Ik ben in het bezit van een sprekende weegschaal. Zo handig! Van een van mijn rp vriendinnen kreeg ik een reactie waar ik wel erg om moest lachen. Zij wilde absoluut niet aan de sprekende weegschaal, ze moest er niet aan denken dat een vreemde dame haar ging toeroepen wat haar gewicht was. En, vroeg ze zich af, hoe luid spreekt die dame dan? Kan iedereen in huis dan horen wat ik weeg? Nee hoor, daar wil ik nog niet aan. Nou, gelukkig zit er een knopje op om het volume te regelen, dus kun je hem heeeeeel zachtjes zetten. In mijn geval had ik twee keuzes., aangezien ik het zelf echt niet meer kan aflezen. Dus, of een sprekende dame die mij mijn gewicht toefluistert, of mijn man die dan steevast roept dat het weer meer is dan de vorige keer…Nou, die keuze was niet zo moeilijk hoor. Ik heb nu een lieve, zachte vrouwenstem die mij toefluistert wat ik weeg, en geen vooroordelen of kritiek levert. Wel zo prettig, kan ik het lekker helemaal voor mijzelf houden!

1 thought on “Dames en heren die mij toespreken…leuk of niet?

  1. elly

    Ik ben die weegschaal niet tegengekomen bij ons.Zou ook voor mij een oplossing zijn.Moet nu eerst van de weegschaal afstappen en dan vlug kijken hoeveel er op staat 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *