Open en eerlijk

      1 reactie op Open en eerlijk

Vanmorgen, tijdens mijn wandeling met Amy, weer een leuk momentje beleefd. Een stuk van mij af liep een oma met een kleinkind, ze waren druk aan het kletsen. In eerste instantie hoorde ik alleen flarden van het gesprek: Lekker aan het wandelen, leuk he? enz. Toen ik dichterbij kwam hoorde ik dat ze haar kleinkind het volgende vertelde: Die mevrouw ziet niets. Nu heeft zij die hond en kan ze lekker naar buiten om te wandelen. Dat is wel fijn he? Heerlijk vond ik dit. Gewoon vertellen hoe het zit. Geen geheimzinnig gedoe of gefluister. Gewoonopen en eerlijk! Zodat ik het ook kon horen!

1 thought on “Open en eerlijk

  1. Elly

    Sommige mensen moeten nog leren dat mensen met bijvoorbeeld visuele beperking of andere beperkingen ook niet geestelijk beperkt zijn!In feite zijn zij het,die hun verstand niet laten werken;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *