Elk nadeel heeft zijn voordeel!

      Geen reacties op Elk nadeel heeft zijn voordeel!

Vanmiddag op facebook gekletst met stemmen uit het verleden! Iemand plaatst een oude klassenfoto van de middelbareschool en voilà….de ene reactie na de andere! Zo leuk om reacties te lezen van meiden die je al jaren niet hebt gesproken en waarvan je geen idee hebt waar ze zijn gebleven. Gelukkig had ik mijn werk voor vandaag al af, want de tijd vloog om. Voor ik het wist moest ik alweer iets doen met potten en pannen. Op een gegeven moment kwam er een reactie van iemand die ik niet gelijk kon thuisbrengen. Want ja, iedereen is inmiddels zo ongeveer getrouwd en hebben dus een andere achternaam. Toen ik vroeg of zij diegene was die ik dacht vroeg ze of ze dan zoveel veranderd was! Euhm, tja, toen maar meteen met de deur in huis gevallen en verteld van mijn oogaandoening. Om het een beetje luchtig te houden gaf ik aan dat ik iedereen nog voor me zag zoals ze op de foto stonden. Dus ongeveer 25 jaar geleden!!! Leuk toch om in de ogen van een oud klasgenoot altijd jong, slank en jeugdig te blijven????

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *