Mobiele wereld.

      Geen reacties op Mobiele wereld.

De techniek staat tegenwoordig echt voor niets. Ik ben zo blij met elke vooruitgang die er is? Ik kan me bijna niet meer voorstellen hoe het was toen ik nog geen mobiele telefoon had. Alleen bereikbaar via de huistelefoon. Als man of kids mij iets wilde mededelen moest ik toevallig thuis zijn, of wachten tot iedereen weer thuis was. Heerlijk dat ik nu kan smsen en appen!. Voor mij, maar zeker ook voor anderen. Even snel een kort berichtje in plaats van moeten bellen, waar dan vaak ook weer anderen bij zijn. Kreeg net weer een sms van zoonlief met cijfers. Zo leuk! Men vraagt zich dan vaak af hoe dat bij mij gaat. Nou, ik heb een lieve belgische dame die al mijn berichtjes voorleest. Niet alleen de tekst maar zelfs de smileys Zo Grappig! Dan leest ze bijvoorbeeld: vrolijk gezicht met open mond en samengeknepen ogen, of, knipoog met uitgestoken tong. Sinds kort kan ik ook zelf smileystoevoegen. Dit is dan weer zo leuk en nieuw dat ik op moet passen dat ik niet te pas en te onpas overal smileys aan toe ga voegen. Af en toe hoor je nog wel eens mensen zeggen dat ze helemaal niet overal bereikbaar willen zijn. Is misschien ook wel iets voor te zeggen, maar ik kan me niet meer voorstellen dat het anders zou zijn dan nu. Niet om controle op iedereen uit te oefenen, maar gewoon even een kort, lief, opbeurend, gezellig, of onzinnig berichtje. Heerlijk! Lang leve de techniek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *