Prullenbakken.

      Geen reacties op Prullenbakken.

De gemeente waarin ik woon heeft, in het kader van de bezuinigingen, een briljant plan bedacht. Tenminste, ik denk dat die man of vrouw die dit heeft bedacht, zichzelf erg briljant vind.
Nou denk ik maar zo dat de meningen hierover erg verdeeld zijn. Wat wil het geval?
Je kunt als inwoner een prullenbak adopteren! Jawel, u leest het goed. De bakken waarvoor geen adoptieouders worden gevonden worden weggehaald.
Maar….er zijn ook nieuwe prullenbakken neergezet. En in het kader van het milieu zijn die er wel in 3 kleuren! Onder het motto: huis aan huis komen we afval ook gesorteerd ophalen, dus waarom inde wijk niet?
Goed initiatief zou je zeggen….jazeker, maar dan moet het wel goed worden uitgevoerd.
Ziet u het al voor zich?
Geleidehonden kennen het commando, zoek de prullenbak. Ze zullen ons dan keurig een prullenbak aanwijzen door er tegenaan te springen. Tot zover niets aan de hand. Maar hoe ga je een geleidehond vertellen dat je een rode, blauwe of groen prullenbak zoekt? Daar hebben we dus een probleem, dit gaat niet werken. Laat staan voor mensen die met een stok lopen. Dan moet je dus al wachten tot er iemand voorbij komt die je kan vertellen welke bak je moet gebruiken! Ja, dat kan maar is niet de bedoeling.
Lang leve de zelfstandigheid, en lang leve de mensen die vanachter hun bureau het ene na het andere briljante plan bedenken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *