Gevoel voor koken

      Geen reacties op Gevoel voor koken

Zoals de meesten van jullie al wel zullen weten, vind ik het erg leuk om te koken en te bakken, en dan vooral nieuwe dingen uitproberen.
In mijn geval is dat vaak een enorme puzzel. Ik heb kookboeken in overvloed, maar onder een voorleesapparaat duurt het erg lang voor ik het goede recept kan vinden.Ik kan natuurlijk gebruik maken van gesproken boeken, maar dan moet ik wel heel snel koken om dat tempo bij te houden dat is niet te doen. Gelukkig is er dan nog internet. Recept opzoeken, laptop in de keuken en dan gewoon de receptuur volgen. Nou ja, gewoon? Meestal houd ik mijn eigen volgorde aan, want de meeste recepten zijn niet ingesteld op vip`s. Alles loopt vaak door elkaar, snijden, schoonmaken, koken, dan weer iets klutsen, enz. Niet handig. Als ik ga koken zorg ik eerst dat al mijn spullen klaarstaan. Schoongemaakt, gesneden,afgewogen. Alles op volgorde van gebruik. Dan ruim ik alles op en ga dan pas koken of bakken. Anders raak ik het overzicht volledig kwijt en word het een enorme puinzooi in mijn keukentje. Toen ik hier zo over aan het nadenken was, bedacht ik iets. Een blog over koken, dat geschikt is voor vip`s maar ook voor de ziende mensen. Zover ik kan nagaan is dit nog nergens te vinden. Uitgeschreven recepten, geen bereidingsfotos of video`s. En om het leuk te houden af en toe een foto van een eigen gemaakt recept. Verder aangevuld met handige tips en informatie een handige en overzichtelijke site. nu ik daar mee bezig ben word mijn gezin af en toe helemaal gek van mij. Ik ben zelf ook recepten aan het bedenken en moet natuurlijk alles uitproberen. En ja, dan moeten er ook foto`s van het eindresultaat gemaakt worden en vervolgens geplaatst. Eigenlijk kan ik alles zelf behalve de laatste twee dingen. Ik kan proberen om zelf een foto te maken, en soms heb ik dan het geluk dat het nog lukt ook! Maar een foto plaatsen op wordpress, dat ik dus echt niet toegankelijk. Jammer, hoor. Maar gelukkig is er altijd wel iemand die mij wil helpen, vrijwillig of niet, hihi. Maar inmiddels is mijn nieuwe blog online. Je kunt deze vinden op www.gevoelvoorkoken.wordpress.com en er is ook een facebookpagina: www.facebook.com/gevoelvoorkoken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *