Een leuke ontmoeting!

      1 reactie op Een leuke ontmoeting!

Het was vandaag weer eens heerlijk weer. Het zonnetje scheen en de temperatuur was heerlijk. Lekker met Amy naar buiten met een blij gevoel. Allereerst kom ik mijn buurvrouw tegen. We spreken elkaar niet zo heel vaak, dus even lekker bijgekletst. Dat is een groot voordeel van Amy, lekker naar buiten en mensen tegenkomen. Terwijl ik weer verder loop hoor ik een de verte een kinderstem. Mevrouw, waarom heeft die hond een ding op zijn rug? Ik wist eigenlijk wel zeker dat hij het tegen mij had, maar heb nog even gewacht tot hij dichterbij was. Hij herhaalde nogmaals zijn vraag, en ik heb hem uitgelegd dat ik blind ben. Dat Amy voor mij uitkijkt en zorgt dat ik nergens tegenaan loop. Hij bleef stil dus ik dacht, ik ga nog maar iets meer vertellen. Ik heb hem vertelt dat dit soort honden erg op moeten letten en dat ze dus niet mogen aaien of roepen naar de hond. Hij bleef nog steeds staan dus vroeg ik hem of hij nog meer wilde weten. Hier moest hij blijkbaar even over nadenken en zijn antwoord was geweldig! Nou, dit is een hele knappe hond. Ik moest lachen en heb hem gelijk gegeven. Vervolgens riep hij, dag mevrouw en fietste al zingend weg. Dit zijn van die ontmoetingen die mijn dag kleuren. De heerlijke spontaniteit en eerlijkheid van kinderen. Het blije gevoel dat ik al had werd nog weer even versterkt en met een grote grijns op mijn gezicht heb ik mijn wandeling vervolgd.

1 thought on “Een leuke ontmoeting!

  1. Necky van wijk

    dat kunnen wij alleen maar beamen:Amy is een heel knappe hond, en ook nog een heel lieve,

    Fijn, dat het zo genieten is,

    Groet, Ernst en Necky,knuffel voor amy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *