Dromen

      1 reactie op Dromen

Dromen is toch eigenlijk een heel raar fenomeen. Als ik erover nadenk wil ik eigenlijk altijd wel dromen. Waar ik in het dagelijks leven alleen nog maar licht en donker waarneem zie ik in mijn dromen alles glashelder. Ik zie mensen, objecten,kleuren en gezichten. Zo vreemd, maar ook zo leuk! Maar is er iemand die mij dit kan uitleggen? Ik ben dus dolblij dat er dromen bestaan en hoop eigenlijk elke keer als ik ga slapen dat ik dan in mijn dromen de dingen ga beleven die ik overdag heb meegemaakt. Maar helaas, dat gebeurd tot nu toe nog niet Deze week heb ik wel gedroomd over Utopia. Ik was er zelf een onderdeel van en kwam erin als nieuwe bewoner. Zo leuk om die loods ook eens van binne te zien, hahahah. Nu ja, of het er in werkelijkheid ook zo uitziet is voor mij natuurlijk maar de vraag. En of de bewoners er ook net zo uitzien als in mijn droom? Wie het weet mag het zeggen.

1 thought on “Dromen

  1. Kim

    Herkenbaar geschreven. Het lijkt mij ook erg leuk om te dromen over hetgeen ik overdag heb meegemaakt want dan zou ik zien wat ik overdag niet kan zien. Maar ja dat gaat nou eenmaal niet dus droom ik alleen over mensen en dingen die ik nog gezien heb of het zijn vreemde dromen die ik niet verklaren kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *