Als je echt iets heel graag wilt…….

      Geen reacties op Als je echt iets heel graag wilt…….

Vanochtend kwam ik een link op het spoor die ik graag met jullie wil delen. Het bewijst maar weer eens dat als je echt iets graag wil en er volledig voor gaat, er dus heel veel mogelijk is. Bewondering voor deze man. Alleen jammer dat er in het interview word gezegd dat visueel beperkten ook gewoon met de anderen een biertje drinken tijdens de derde helft. Hier word maar weer eens de nadruk gelegd op het feit dat mensen dat toch wel heel bijzonder vinden. Hoezo? Als je blind bent kun je echt wel gewoon een biertje drinken. Niets bijzonders aan. Maar verder heb ik zeker respect voor het doorzettingsvermogen van deze man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *