Aftellen

      Geen reacties op Aftellen

Nog een 2 weken en dan gaat het echt beginnen. Mijn revalidatie. Op maandagmorgen 15 September zal er een taxi voorrijden die mij naar Apeldoorn gaat brengen. Doodeng vind ik dat. Wie gaat mij rijden? Hoe zal het met Amy gaan in de taxi? Komen ze met een busje of auto? Gaan er meer mensen mee of ben ik de enige? Allemaal vragen waar ik geen antwoord op heb. Dus moet ik het maar gewoon over me heen laten komen. Als ik in Apeldoorn ben krijg ik mijn rooster voor de komende weken en weet ik hoe mijn dagen eruit gaan zien. Spannend. Op Donderdag zal er dan weer een taxi klaarstaan die mij weer thuis brengt. Geen idee hoe laat, dat hangt weer van mijn rooster af. Ik heb er veel zin in, maar nu het dichterbij komt moet ik eerlijk toe geven dat ik het ook enorm spannend vind. Ik weet nu natuurlijk wel hoe het daar allemaal gaat, maar ik weet nu ook wat er van mij verwacht word en dat maakt het er niet makkelijker op. Waar ik erg tegenop zie zijn de maaltijden. Een grote ruimte met allemaal tafels en stoelen in groepjes. Ongeveer 50 personen die er hun plekje hebben. In de observatieweek was er voor ons een vaste tafel. Lekker makkelijk. En als ik het niet kon vinden kwam iemand van team verblijf me halen. Nu moet ik het zelf doen. Maar ja, waar is er een plekje vrij? Geen idee hoe ik dat ga doen.Ook de vrije uren die ik eventueel in de huiskamer kan door brengen is een dingetje. Waar ga ik zitten? En hoe kom ik aan thee? Het apparaat weet ik te vinden en ik weet ook hoe het werkt, maar ja, ik kom een hand tekort. Amy links, herkenningsstok rechts en dan? Ben wel heel benieuwd naar mijn kamer. Als het goed is krijg ik een vaste kamer, waar ik dus ook mijn spulletjes kan laten staan als ik op donderdag naar huis ga. Dat is wel prettig, hoef ik die niet iedere week mee te zeulen. Verder verheug ik me er enorm op op om mijn vriendinnetje uit de observatieweek weer terug te zien. Zij gaat twee weken eerder beginnen dus is er al als ik kom. Dat is een fijn idee!Dan zijn er noveen paar die ik via facebook ken en die ik daar zeker ook (weer) ga ontmoeten. Bijkomend voordeel is dat ik de afgelopen weken lekker aan het shoppen ben geweest. Ik ga 4 uur in de week sporten dus moet er sportkleding worden gekocht. en Zwemkleding. Fijne schoenen waar ik goed op kan lopen zijn ook heel belangrijk.Een rugzak om mijn sportkleding in te vervoeren is ook noodzakelijk. Koffer en laptoptass had ik al aangeschaft voor mijn observatieweek. Misschien nog wat nieuwe shirtjes en even lekker naar de kapper. Zo kan ik van elke nood een deugd maken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *