Een warm welkom

      1 reactie op Een warm welkom

Eindelijk is het dan zover. Na maanden lang verbouwen,regelen,bedenken en tenslotte overhuizen zijn we afgelopen weekend in ons nieuwe droomhuis gaan wonen. Na een weekend bloed,zweet en tranen hebben alle spullen hun eigen plek gevonden en kunnen wij heerlijk gaan genieten in een prachtig huis en prettige buurt. En over buurt gesproken, afgelopen zondag gebeurde er iets waardoor ik echt enorm ontroerd raakte. Een buurman kwam even langs, ik dacht om te kijken wat wij ervan gemaakt hadden, maar niets was minder waar. Hij was óchtends wakker geworden en had aan mij moeten denken. Dat het voor mij toch wel lastig moest zijn om in een nieuwe buurt te komen wonen en er geen barst van te kunnen zien. Hij was die dag aan het freubelen
gegaan, en wat schetst mijn verbazing? Hij had een maquette gemaakt van onze buurt. De straten, huizen met huisnummers, compleet met namen van de bewoners. Ik was verbijsterd. Dat iemand hier over nadacht en het ook nog eens speciaal voor mij ging maken. Ik was blij verrast,ontroerd en diep onder de indruk.Dit noem ik nog eens een heel warm welkom!

1 thought on “Een warm welkom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *