Chronisch blauw

      1 reactie op Chronisch blauw

Chronisch blauw

Ze zijn er in alle soorten en maten. Van klein tot groot. Van lichtblauw tot dieppaars. Meestal weten we de oorzaak. Maar vaak zitten ze er zomaar ineens. Soms is het een ongelukje. Maar vaak ook onoplettendheid of onbenulligheid. Onoplettendheid gaat voor mij niet op. Maar onbenulligheid zeker wel. En ik kan natuurlijk ook altijd lekker een ander de schuld geven. Meestal zijn het mijn benen die het moeten ontgelden, maar hoofd en armen zijn ook nog wel eens de klos.. De punt van de salontafel is een van de grote boosdoeners. Een fijne punt die net onder de knie terecht komt. Meestal ben ik daar wel op verdacht, maar soms sjees ik te onbenullig de hoek om en beng! Zo ook de punt van de eettafel op bovenbeenhoogte. Tja, en dan zijn er de gevalletjes kan ik niets aan doen. Bureaulaadjes die openstaan, deuren die niet dicht zijn of kastdeurtjes waarvan ik zeker wist dat ze dichtzaten. De vaatwasser is er een van een ezel stoot zich nooit….. Dit is me zo vaak overkomen. Nu gaat telkens als ik er iets uithaal om op te ruimen het deurtje dicht. Deze ezel heeft zich iets te vaak gestoten aan dezelfde steen. En dit zijn dus allemaal oorzaken waardoor ik in de zomer het liefst lange mouwen en lange broeken draag. Bestaat er ook zoiets als een chronische blauwe plekken ziekte?

1 thought on “Chronisch blauw

  1. Ingrid

    Hahaha, ja hoor er bestaat zoiets als ‘chronische blauwe plekken ziekte’.
    Die heb ik en heet psoriasis. Ziet er ook niet uit, al zeg ik zelf, maar ik zeg: schijt aan de rest, lekker in een korte broek en t-shirt. We hebben hier niet iedere dag zon en lekkere temperaturen, dus als het kan: geniet ervan!!!
    Tja, en die blauwe plekken, ik vrees dat die niet te voorkomen zijn, deuren en laatjes staan nou eenmaal nooit in dezelfde stand. Ik heb zelfs wel eens het idee (en ik zie heel duidelijk hoor) dat hier de deurposten zich verplaatsen. Hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *