Lieve lezers

      Geen reacties op Lieve lezers

Lieve lezers,

Ik heb in het verleden twee geleidehonden gehad. Britt, een golden retriever van 2004 tot 2006. Helaas werd zij afgekeurd door een afwijking bij haar nekwervels. In 2011 kwam Amy. Een golden doodle. Helaas heb ik door hele vervelende omstandigheden in 2016 afscheid van haar moeten nemen. Na een lange ingewikkelde strijd met de zorgverzekering zag het ernaar uit dat ik nooit meer een geleidehond zou krijgen. In Januari 2017 zijn we overgestapt naar een andere zorgverzekering. En Hoera, ik kom weer in aanmerking voor een geleidehond. Deze hond zal van Geleidehondenschool Serge Gaus gaan komen. Dat dit niet zomaar een traject is, daar zijn veel mensen zich niet van bewust. Ik wil proberen om jullie te betrekken in dit proces door jullie mee te nemen. Mee te nemen in de voorbereidingen en alles wat er bij komt kijken. De aflevering van mijn nieuwe hond en de trainingen die daar op volgen. En natuurlijk al mijn avonturen. Ik hoop dat ik jullie op deze manier een beeld kan schetsen van wat het voor mij betekend en wat ik er allemaal voor moet doen. Ik kijk er ontzettend naar uit om weer een maatje aan mijn zijde te krijgen die overal met mij mee naar toe gaat. Die mij in veiligheid overal kan brengen waar ik wezen wil. En die mij het vertrouwen kan geven. En wat zullen we van beide kanten veel liefde te geven hebben. Britt en Amy zal ik nooit vergeten. Zij hebben voor altijd een speciaal plekje in mijn hart. Maar in mijn hart is ruimte genoeg voor een nieuw maatje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *