Wat is er veel gebeurd

      Geen reacties op Wat is er veel gebeurd

Wat is er de afgelopen weken veel gebeurd. Er komt heel veel kijken bij het uitbrengen van een boek. Vandaag heb ik alle laatste stukken aangeleverd bij de uitgever. De cover is uitgezocht en de flaptekst geschreven. Een korte biografie en een foto voor op de achterkant van het boek. Het redigeren is in gang gezet en nu is het afwachten op de gecorrigeerde versie. Ik vind het enorm spannend. Ik heb mijn kindje nu uit handen gegeven en er aan gedaan wat ik kon. Nu breekt er een nieuwe periode aan. Een zogeheten marketingperiode. Dat is nog best moeilijk. Hoe ga ik dat doen? Maar gelukkig word ik hierin goed terzijde gestaan door Boekscout. Reclame maken voor mijzelf is best wel raar. Maar ja, als ik mijn boek wil verkopen zal ik er toch iets voor moeten doen. Dus weer een tijd van voorbereidingen treffen, veel nadenken over wat en hoe ik het wil. Uiteindelijk is het mijn boek en heb ik het voor het zeggen samen met de uitgever natuurlijk. Ik ben heel tevreden tot nu toe. En ik kan jullie nu ook melden dat mijn boek: LEVEN MET RP, Mijn dagelijkse beslommeringen met een visuele beperking, op 21 April gaat uitkomen! En dat is zeker een feestje waard. Ook daar ga ik de komende tijd over nadenken. En natuurlijk blijf ik jullie op de hoogte houden.

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *