Confrontatie

      Geen reacties op Confrontatie

Confrontatie.

En dan is het net of je ze overal tegenkomt. Ik heb het mensen wel eens horen zeggen als ze zwanger zijn. Ik zie ineens overal dikke buiken, kinderwagens en kleine kinderen. Tja, waarschijnlijk omdat je er voorheen niet mee bezig bent geweest. Nou zo is het momenteel bij mij ook.

Nu zit ik natuurlijk ook volop in het wereldje maar o, wat word ik er vaak mee geconfronteerd. Overal waar ik heenga kom ik ze wel tegen. Ze zijn zo trots en lief. Verhalen hoor ik ook om me heen. Mooie verhalen over hoe goed hij of zij het werk weer heeft gedaan. En wat hebben ze makkelijk aanspraak . Altijd wel contact met andere mensen. Het gaat allemaal zo van zelf. Begrijp me niet verkeerd, ik kan er ook van genieten hoor. Het is toch ook prachtig om mee te maken. En het blijft elke keer weer bijzonder. De band die ze opbouwen en hebben voor het leven. De vrijheid. De avonturen die ze meemaken. En dan heb ik het alleen nog maar over de real-life ontmoetingen. Wat dacht je van het internet? Op facebook vliegen de verhalen en foto’s mij om de oren. Zo leuk om allemaal te lezen. Avonturen, leuke en minder leuke ontmoetingen onderweg, vragen over hoe een ander iets doet. En ondertussen gaat het bij mij steeds meer kriebelen. Stiekem ben ik ontzettend jaloers op al die mensen die lekker naar buiten gaan met dit mooie weer.

Jullie zullen het ondertussen wel begrepen hebben. Ik heb het over geleidehonden en hun baasjes! De voorpret is leuk, maar o, wat duurt wachten soms lang. Ik kan mijn nieuwsgierigheid bijna niet bedwingen. maar ik weet ook dat ik nog een hele tijd geduld moet uitoefenen. En dat is prima. Ik wil heel graag een maatje en heel graag lekker naar buiten, maar ik wil ook heel graag een maatje dat goed is opgeleid. En de komende tijd heb ik nog leuke dingen om mij mee bezig te houden. Mijn boek dat op 21 April uitkomt en onze vakantie naar Ameland deze zomer. En daarna? Daarna wachten we rustig verder. oef, klinkt dat niet heel erg verstandig? Ik denk dat het iets te maken heeft met gevoel en verstand. Ik heb het zo netjes verwoord maar ondertussen borrelt er binnen in mij iets heel anders. Misschien moet ik dat ook maar eens een keer gewoon opschrijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *