Inspiratie

      Geen reacties op Inspiratie

Inspiratie.

Het is even stil op mijn blog. Na mijn boekpresentatie ben ik even inspiratieloos. Ik wil graag een beetje afwisseling in mijn blogs en het niet steeds over mijn boek hebben. Maar ja, wat dan wel?

Omdat ik al zoveel jaren schrijf is het natuurlijk oppassen geblazen om niet in herhaling te vervallen. De boekpresentatie heeft mij ook behoorlijk wat energie gekost en ik ben daar nog steeds van aan het bijkomen. De lust om achter mijn computer te kruipen is even een beetje afgenomen. Daarbuiten beleef ik ook niet zoveel buiten de deur dus zijn er niet echt vermakelijke verhalen om over te schrijven. Ik hoop natuurlijk nog steeds op een snelle verschijning van een geleidehond, maar daar moet ik geduld in uitoefenen. Als dat eenmaal zover is is er natuurlijk voldoende stof tot schrijven.

Maar langzaam aan begint het bloed toch weer te kruipen waar het niet gaan kan. Het begint weer te kriebelen en ik wil weer gaan schrijven. En plotseling bedacht ik mij dat ik hiervoor ook mijn achterban heel goed kan inschakelen. Jullie lezen mijn columns en zijn geïnteresseerd in mijn belevenissen. Misschien kunnen jullie mij helpen? Hebben jullie onderwerpen waar jullie graag meer over willen horen? Ik zou het erg leuk vinden als jullie dat hieronder laten weten. . In opdracht schrijven is iets wat ik erg leuk vind. Dus wie weet krijg ik door jullie weer inspiratie en snijdt het mes aan twee kanten. Ik kan weer lekker schrijven en jullie kunnen weer lezen!

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *