Een stapje verder

      Geen reacties op Een stapje verder

Een klein stapje verder.

Hoera, er is weer iets nieuws te melden over de weg naar mijn geleidehond.

Vorige week kwam de verlossende mail dat we volgende week naar Lelystad mogen. Even een kijkje nemen , jaja, ik blijf het gewoon zeggen, bij Geleidehondenschool Serge Gaus. Wat mij precies te wachten staat weet ik niet maar ik geloof dat het een soort vervolg is op het intake gesprek. Ik kijk er naar uit om een aantal honden te mogen ontmoeten. Weer even ruiken aan hoe het ook alweer is. Inmiddels is het al bijna een jaar geleden dat Amy bij mij is weggehaald. ongelooflijk hoe snel de tijd gaat. Ik mis haar nog steeds en vraag me vaak of hoe het met haar is. Maar ik kijk ook heel erg uit naar een nieuwe hond. Ik kan niet wachten om weer lekker in mijn eentje de deur uit te gaan. Altijd een maatje bij me als ik ergens naar toe ga. Lekker vertrouwd in de grote boze buitenwereld!

Hoe het verder allemaal gaat lopen daar heb ik nog geen idee van. Maar dat er weer iets gebeurd na heel lang wachten is fijn. Het is een hele trip vanuit de achterhoek, maar o, wat heb ik dat er graag voor over. Ik ga jullie natuurlijk op de hoogte houden van mijn belevenissen die middag. Dus nog een weekje geduld. Al zal dat weekje voor mij wel erg lang gaan duren.

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *