Daar is hij dan.

      Geen reacties op Daar is hij dan.

IMG_0968 IMG_0969Daar is hij dan!

Eindelijk, eindelijk! Al het lange wachten is beloond. Het ging plotseling allemaal super snel.

Op Dinsdag 19 September kreeg ik een telefoontje van Serge Gaus. Mijn hartslag ging meteen tegen het plafond bij het horen van zijn stem. Er ging van alles door mijn hoofd. Zou het nu dan echt gaan gebeuren? Serge vertelde dat ze dachten een match voor mij te hebben. Yes, dus toch. Hij vertelde het een en ander over de hond en de verdere procedure. Ik zou later op de dag een telefoontje krijgen om een afspraak in te plannen voor de kennismaking. En als de klik er is, mag hij gelijk blijven voor het wenweekend. Helemaal in een roes heb ik opgehangen en mijn man gebeld. Nog geen vijf minuten later belde Serge terug. En hij zei: “Wat denk je van aanstaande vrijdag?” Ik viel bijna van mijn stoel. Dan al? En natuurlijk zei ik ja. Er volgden een paar vreemde dagen. Het idee moest even landen en ik liep op een roze wolk.

En dan is het vrijdag 22 September. De deurbel gaat en daar staat Serge met een geweldige hond. Natuurlijk kan ik niet wachten om te voelen hoe hij er uit ziet. Lekker kroelen, aaien en knuffelen. Maar ik kan me beheersen. Ik Laat hem even wennen en snuffelen. Als Serge nog even naar de auto loopt om wat spullen te pakken komt hij naar me toe. En ik ben verkocht. Een lieve wollige, superzachte ijsbeer. Groot is hij, een echte man! Als wij gaan zitten ploft hij onder tafel en slaapt. Blijkbaar voelt hij zich thuis. Er volgt een lang gesprek met veel informatie en het lijkt wel sinterklaas zoveel presentjes krijgen Bobbie en ik. Na een uurtje of drie vertrekt Serge naar huis en mag de hond dus blijven. Het is een match en het voelt zeker heel goed. Ik ben verliefd.

En dan mag ik hem nu echt aan jullie voorstellen.
Vanaf vandaag is Bobbie mijn nieuwe maatje. Bobbie is een Golden Doodle reu en hij is twee jaar. Een hele lieve, rustige aanhankelijke hond. Houd van spelen op zijn tijd is mij verteld, maar dat doet hij nu nog even niet. Hij is doodmoe van alles wat hij de afgelopen week heeft meegemaakt en moet echt even bijkomen. Zijn hoofd leegmaken. Veel slapen en knuffelen dus. Dit weekend gaan we heerlijk aan elkaar wennen. . Vanaf maandag gaan wij samen voor ongeveer 4 weken keihard in training om samen een supersterk team te worden.
Lieve Bobbie Fijn dat je er eindelijk bent, je bent zo ontzettend welkom. En ik zeg lang leve mijn vrijheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *