Emoties en gevoelens

      Geen reacties op Emoties en gevoelens

Emoties en gevoelens.

Alweer vijf weken ben jij een deel van mij en wat is het een achtbaan van emoties. Van Ubergelukkig tot onzeker. Van trots naar verdrietig. Maar o, wat ben ik blij met jou.

Het is voor ons allebei hard werken geweest en dat doen we nog steeds. Het gaat allemaal niet vanzelf, maar dat hadden we van te voren ook niet gedacht, toch?

De eerste weken gingen voor mij in een roes voorbij. Ik ben zo blij en gelukkig met jou. En ook zo ontzettend trots als mensen zeggen hoe mooi jij bent en hoe goed wij er samen uitzien. Het voelt alsof jij mijn derde kind bent. Er zijn veel momenten om trots op te zijn. Deze week zijn we samen naar het ziekenhuis geweest waar ik een controleafspraak had. Met de regiotaxi zijn we daar naar toe gegaan. Als de taxi voor het huis staat ben jij enthousiast en brengt mij razendsnel er naar toe. Bij het ziekenhuis hoef ik maar te zeggen zoek de ingang en jij brengt mij naar binnen. En ook binnen ging het goed. Bij de trappen kwamen we een vriendelijke meneer tegen die naar ons bleef staan kijken. Toen we beneden waren riep hij nog even hoe geweldig hij ons vond en dat het prachtig was om te zien. Ik glunderde van trots en ook jou staart ging nog iets hoger staan. Of verbeelde ik mij dat? Even namen we een afslag te vroeg maar we kwamen uiteindelijk in de goede wachtkamer. In de behandelkamer gedroeg jij je keurig en toen weer naar boven. Een taxi bellen en even rustig wachten. Binnen een uur waren we weer thuis waar jij moe, maar volgens mij heel voldaan op je kussen in slaap viel.

Helaas zijn er ook momenten waarop het wat minder gaat. En waarom dat zo is dat is tot nu toe nog een raadsel. Wel is het duidelijk dat jij soms wat onzeker bent en ik het dan moeilijk vind om positief te blijven. Gelukkig is er dan de geweldige begeleiding van Gaus die ons weer probeert op het rechte spoor te krijgen.  Niet corrigeren maar omdenken. Positief benaderen. O ja, dat was het!

Lieve Bobbie, ook al ben ik soms moe en zie ik het soms even niet meer zitten, weet dat ik altijd op jou blijf vertrouwen. Samen staan wij sterk en komen we ook hier weer goed uit. O, kon je dit maar lezen, maar volgens mij voel jij heel goed aan hoe het tussen ons zit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *