Gewoon gaan

      Geen reacties op Gewoon gaan

Gewoon gaan.

Hoe heerlijk is het toch elke keer weer gewoon de deur uit te kunnen. Voor de meeste mensen heel gewoon maar voor mij nog steeds heel bijzonder. En hoe fantastisch is het om te merken hoe Bobbie en ik nog elke dag groeien. Het gaat goed na het laatste bezoek van Serge en Bobbie heeft ontzettend veel plezier in zijn werk. En ik? Ik loop er als een trotse pauw naast te gloeien van plezier.

Vandaag gingen we naar de winkel. Ik had mij dit voorgenomen omdat ik echt wat dingetjes van de supermarkt nodig had. Onverwacht was manlief thuis en hij moest ook naar het dorp. Het regende en het was heel makkelijk geweest om te vragen of hij de boodschappen mee wilde nemen. Maar omdat ik het zo fijn vind om weg te kunnen gaan en omdat Bobbie er zo’n plezier in heeft ging ik toch lekker zelf. Bobbie liep alsof de duivel hem op de hielen zat. Zo lekker om vlot door te kunnen lopen. En hoe wonderlijk om te merken dat de tips van Serge echt hun werk doen. Ik geef Bobbie de ruimte om zijn werk te kunnen doen en af en toe moet ik mijzelf weer even tot de orde roepen. In de winkel was het rustig, natuurlijk door de regen. Maar ik was zo blij dat die regen mij absoluut niet deerde. Met een rugzak vol boodschappen gingen we weer richting huis. Het was ook nog eens een keer containerdag, dus extra werk aan de winkel voor Bobbie. Maar ook voor mij. Controle loslaten en vertrouwen op Bobbie. Het ging super.

Als twee verzopen katten kwamen wij weer thuis waar manlief ons op stond te wachten om Bobbie eens even lekker droog te wrijven met een heerlijk zachte handdoek. Dat had hij dubbel en dwars verdiend. Daarna dook hij op zijn kusssen om lekker uit te rusten na gedane arbeid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *