Update

      Geen reacties op Update

Update.

Het gaat goed met Bobbie. Hij is inmiddels vijf weken bij Gaus en ik kan echt niet wachten tot hij weer thuis is. En zoals het er nu uitziet gaat dat niet lang meer duren.

Na alle onderzoeken wilde het tempo in de trainingen nog niet echt vlotten. Er is toen een afspraak gemaakt bij de Fysiotherapeut.. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om er voor te zorgen dat mijn mannetje weer lekker kan werken. Er is geconstateerd dat rug, heupen en bekken helemaal vast zaten. Hij is lekker gemasseerd en alles is weer op zijn plek gezet. Hierna volgde twee dagen rust waarin hij alleen aan de riem mocht lopen. Daarna is men weer met Bobbie gaan trainen en wat denk je? Hij gaat met grote sprongen vooruit! Yes, eindelijk is dan toch een oorzaak gevonden en nog veel belangrijker er kan wat aan gedaan worden. Ik ben zo ontzettend blij. Voor mijzelf natuurlijk, maar ook voor Bobbie. Eindelijk een einde aan al die onderzoeken en trainingen. Eindelijk vallen alle puzzelstukjes op hun plek. Het einde is in zicht en Bobbie zal waarschijnlijk snel weer naar huis mogen. Wanneer? Ik laat het jullie weten als het zover is! En mocht je hier in de buurt wonen dan zul je ons zeker weer snel zien werken als een topteam!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *