En daar is hij weer!

      Geen reacties op En daar is hij weer!

En daar is hij weer!

Na zes weken logeren, onderzoeken en heel hard werken is het dan eindelijk zover. Bobbie komt weer thuis.

’s Morgens rond een uurtje of tien gaat de bel. Ik ren bijna naar de voordeur en als ik die open hoor ik de stem van Serge. Maar meer nog hoor ik Bobbie. Hij vliegt naar mij toe en is helemaal door het dolle heen. Ik knuffel hem enne zo blij. Bobbie houd maar niet op met om mij heen draaien en tegen mijn benen aan duwen. Dan bedenk ik me dat Serge er ook nog is en wij begroeten elkaar. We gaan naar binnen en daar knuffel ik nog even verder met Bobbie. Ik ga op mijn hurken zitten en hij duwt mij van enthousiasme bijna omver. Dan ga ik koffie zetten en Bobbie snuffelt even rond, vindt de waterbak en even later zijn kussen en speeltje. Dan rent hij weer naar mij toe en na nog een ai gaat hij uitgeteld liggen slapen.Alsof hij nooit is weggeweest.

Na een kop koffie gaan we naar buiten zodat Bobbie kan laten zien wat hij de afgelopen weken geleerd heeft en kan Serge kijken of ik het goed doe. We gaan als een speer en het loopt zo lekker! We zijn het dorp ingelopen en hebben even wat gegeten op een terrasje. Bobbie lag keurig naast mijn stoel tot we weer verder gingen. Op naar de dierenwinkel om wat lekkere beloninkjes te kopen. Een waar feestparadijs voor Bobbie natuurlijk. Op advies van Serge heb ik een aantal heerlijkheden gekocht. Bobbie kreeg een lekker kluifje bij de kassa en Serge nam de tas met lekkers voor mij mee. Tja, toen was het voor Bobbie toch moeilijk om de aandacht bij mij en het werk te houden want waar bleef die tas? En geef hem eens ongelijk. Eenmaal weer thuis ploft hij neer en is helemaal uitgeteld. Maar wat ging het lekker.

Vol vertrouwen gaan wij samen opnieuw de toekomst in. Lekker weer samen op pad, leuke dingen doen en eerst maar eens heel veel knuffelen om alle verloren tijd in te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *