Nieuwe routes

      2 Reacties op Nieuwe routes

Nieuwe routes.

Samen met Bobbie ben ik druk bezig met het leren van nieuwe routes en nu zijn krullen er af zijn wordt dat iets makkelijker.

Vandaag weer naar de Jumbo geweest en Bobbie liep de route als een speer. Dat hij die route kent en ik inmiddels ook, daar twijfel ik geen moment aan. Bobbie is enorm routevast en na een keer oefenen weet hij het eigenlijk wel. Nu zijn krullen verdwenen zijn lijkt zijn onzekerheid ook een stuk minder. Het tempo is heerlijk om te lopen al moest mijn begeleidster er wel even aan wennen dat het tempo zo hoog lag. :-). Bij een langzaam tempo lijkt alles ook zo onzeker maar dat hoeft natuurlijk niet zo te zijn want zijn geleidewerk is prima. Maar dat is dan mijn gevoel.

en dat gevoel daar moet ik nog wel even iets mee. Het stukje lef dat ik op het Loo Erf had gevonden en ook thuis in de praktijk heb gebracht lijk ik nu een klein beetje kwijt te zijn. De route op zich gaat prima maar als ik dan in de buurt van de winkel kom neemt de spanning toe. De spanning bestaat dan uit onzekerheid van mijn kant. Drukte, veel mensen. En als ik iets doe moet het ook goed. En als het dan in de drukte niet goed zou gaan voel ik mij ongemakkelijk. Ik voel dan als het ware alle blikken op mij gericht. Ik hoor ze dan bijna denken, ach wat sneu, ze ziet niets en nu gaat het ook nog niet goed. Ik ben daar geloof ik een beetje allergisch voor. En ik weet het, waarschijnlijk denken de meeste mensen niet zo en als het niet goed gaat kan ik gewoon om hulp vragen. Dat is geen falen.

Maar ja, ik weet het allemaal wel maar nu moet ik het nog gaan omzetten in daden. En dat gaat zeker wel lukken maar heeft even tijd nodig. Niet teveel en te snel zegt mijn maatschappelijk werkster dan. Kijk eens wat je allemaal doet en bereikt hebt in korte tijd. En daar heeft ze dan weer een punt. Waarschijnlijk zal ik een dezer de dagen de moed wel op kunnen brengen om alleen een boodschap te gaan doen.

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

2 thoughts on “Nieuwe routes

 1. Toni Hoefsloot

  Dag Joke.
  Dat je op de verjaardag van de moeder van Luud, jezelf zo mooi laat zien vind ik geweldig. Ik bewonder je moed om er alleen voor te gaan. Voor die boodschapjes dus. Wat ik niet begrijp (omdat ikzelf al moeite genoeg heb om tussen dat enorme aanbod het juiste artikel te vinden) is, hoe vind jij in vredesnaam je lactosevrije melk? Tot woensdag!
  Hartelijke groet, Toni.

 2. Joke Peppelman Auteur bericht

  Hoi Toni, Nou ik ga niet zelf op zoek hoor.. Ik ga in de winkel naar de infobalie en vraag of iemand voor mij even een pak lactosevrije melk wil halen, ik reken af en ga weer naar huis.
  Groet Joke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *