Handen en voeten.

      2 Reacties op Handen en voeten.

Handen en voeten.

Regelmatig gebeurd het mij dat ik iets laat vallen of  iets kwijt ben. Tja, en als je dan alleen bent, even niemand tot je beschikking, wat dan? Dan dus op handen en voeten.

Vandaag had ik er weer een. De aanleiding was alleen iets minder leuk, maar achteraf kan ik er altijd wel weer smakelijk omlagen.

Bobbie heeft helaas een infectie opgelopen een zogenoemde hotspot. En wel op drie plekken. Een wondje of irritatie dat door likken razendsnel groter wordt. Drie grote rode ontstoken pusplekken. Zo zielig! Dan kun je dus niet onder een dierenartsbezoek uit. Een injectie tegen de jeuk, antibioticatabletten en een prednisonzalf was zijn deel. Hij is heel zielig en mag dus eigenlijk niet likken. En hij drinkt heel veel. Vanochtend had ik de zalf er op gesmeerd en een tablet in een plak leverworst gevoerd. Ik ging zelf ontbijten en Bobbie bleef maar staan midden in de kamer. Even later was ik in de keuken en hoorde een vreemd geluid. Stond ie midden in de kamer te piesen! En niet zo’n klein beetje ook, er kwam geen einde aan. Tja en dan ? Gewapend met keukenrol op handen en voeten de kamer door, gadverdamme! En dan denk je alles gehad te hebben ligt er ergens anders nog weer iets. Vervolgens de hele kamer maar voorzien van een flinke dweilbeurt. Die arme Bobbie lag in de gang, die kon er ook niets aan doen. Op het moment dat het gebeurd vervloek ik even alles, maar toen ik mezelf op handen en voeten terugvond in de kamer moest ik eigenlijk ook weer ontzettend lachen. Het ziet er waarschijnlijk niet uit. 

En nu was het nog niet zo heel moeilijk te vinden, maar als ik iets kleins kwijt ben of laat vallen en het echt niet kan vinden ziet het er waarschijnlijk nog veel gekker uit. En wat dacht je van buiten in de tuin? Ik denk dat de buren daar een hoop lol aan kunnen beleven.

En Bobbie? Die ligt uitgeteld en een beetje apathisch op zijn kussen. Arm beest.

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

2 thoughts on “Handen en voeten.

  1. Toni Hoefsloot

    Arme Bobbie! Moet hij nou zo’n kap om zijn nek tegen het likken? Geef hem een hugh van mij. Ik leef met jullie mee. Hartelijke groet,
    Toni.

  2. Joke Peppelman Auteur bericht

    Nee, geen lampenkap. Ik moet het zelf zo goed mogelijk in de gaten houden. De injectie die hij heeft gehad is voornamelijk tegen de jeuk, en dat lijkt nu wel enigszins te helpen. Ik zal hem een dikke knuffel geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *