Lieve allemaal

      Geen reacties op Lieve allemaal

Lieve allemaal,

De kerstdagen staan voor de deur en het einde van het jaar is alweer in zicht. Tijd voor jaaroverzichten en terugblikken.

Daar ga ik niet aan doen. Het is voor mij een veelbewogen jaar geweest waarvan ik veel met jullie heb mogen delen. Ik kijk vooral vooruit. Naar een nieuw en vers jaar waarin alle mogelijkheden voor mij open liggen. Kansen om nieuwe dingen te gaan ontdekken en beleven en natuurlijk ga ik dit weer zoveel mogelijk met jullie delen.

Ik wil jullie ontzettend bedanken voor het trouwe lezen en delen van mijn blogs. Dit heeft ervoor gezorgd dat steeds meer mensen mijn blogs zijn gaan lezen, en ik hoop op deze manier wat meer inzicht in het leven met een beperking heb kunnen geven.

Namens Bobbie en mij wens ik jullie allemaal hele prettige kerstdagen en een liefdevol, gezond en sprankelend nieuwjaar toe.

Liefs Joke

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *