Blessure

      Geen reacties op Blessure

Zoals jullie allemaal weten is showdown echt mijn passie. Eindelijk heb ik iets gevonden waar ik goed in ben en waarin ik mijn hoofd lekker kan leegmaken. Lekker trainen, af en toe een toernooi en natuurlijk de competitie. Helemaal mijn ding.

En dan krijg ik last van mijn schouder. Een vervelende en hardnekkige blessure. Een week of vijf helemaal geen showdown gespeeld en de pijn werd minder. Afgelopen week weer naar de training geweest en voorzichtig een balletje geslagen. Ik voelde af en toe wel iets maar verder ging het naar mijn idee best redelijk. Tot de volgende avond. De pijn in mijn schouder kwam dubbel zo hard terug. Slapen lukt bijna niet. Ik kan geen houding vinden om in te liggen en als ik slaap word ik van elke beweging weer wakker. De volgende dag wordt het niet beter maar ook niet slechter. De daarop volgende nacht is het helemaal dramatisch en de dag erna kan ik niets met mijn rechterarm zonder enorme pijn. Zelfs een theekopje oppakken lukt nog niet. Ik slik liever niet teveel pijnstilling maar nu kan ik toch echt niet zonder. En ondertussen baal ik stevig. Mijn fysiotherapiebehandelingen zijn op voor dit jaar dus moet ik het zelf met rust en oefeningen weer goed zien te krijgen. Maar dat schiet niet op. En ondertussen heb ik al de eerste dag van de competitie gemist. En helaas krijg je bij afwezigheid  per wedstrijd die je niet speelt een strafpunt. Dus sta ik momenteel op -5. Over vier weken is de tweede competitiedag en als ik die ook ga missen kan ik sowieso het nk  op mijn buik schrijven, en dan zal ik nog heel hard moeten werken om niet te degraderen uit de eerste klasse.. Natuurlijk weet ik dat mijn gezondheid voor gaat maar ik baal hier zo enorm van. En het helpt ook niet erg mee om positief te blijven. Het is op dit moment al hard werken om overeind te blijven en dan zou juist de showdown zo goed voor mij zijn. 

Wat ik ook heerlijk vindt, is lezen en haken. Maar jullie raden het al…..haken met een geblesseerde arm gaat ook niet lukken. En dit verhaal schrijven op de pc moet ik ook in etappes doen. Tot overmaat van ramp is het mijn rechterarm. Ook de arm waarmee ik mijn stok gebruik als ik Bobbie uitlaat. Probeer dan maar eens om die arm rust te geven.

Ik weet dat ik positief moet denken en dat probeer ik ook echt wel. Maar soms is dat toch wel erg lastig. Misschien moet ik woensdagavond toch maar gewoon naar de showdowntraining gaan en eens proberen of ik met links kan spelen. Een nieuwe uitdaging zullen we dan maar zeggen.

Over Joke Peppelman

Trotse moeder van 2 zoons, geleidehond Amy 2011-2016 en Bobbie 2017. Oprichtster van www.levenmetrp.nl en de facebookgroepen leven met rp en leven met rp lifeblog. Fanatiek showdownster en vrijwilliger van de oogvereniging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *