Blog van Bobbie

      Geen reacties op Blog van Bobbie

Blog van Bobbie

Kan iemand mij helpen? Ik snap er af en toe helemaal niets van. Het leven is zo vreselijk saai op dit moment.

Ik ben lekker thuis samen met mijn vrouwtje en het is weer zo fijn dat ze elke dag de buitendeur openzet zodat ik lekker naar buiten kan. Maar verder?

Verder gebeurd er helemaal niets. Ja, oké we gaan wel regelmatig ons rondje wandelen maar daar blijft het ook bij.

En ook in huis is het rustig. Er komt niemand gezellig even met mij spelen of knuffelen. 

Mijn vrouwtje probeert het wel eens uit te leggen maar veel van die mensentaal begrijp ik niet. Het schijnt iets te zijn met  Corona al heb ik geen idee wat het is. Ook als we buiten zijn is het zo rustig. Geen mensen meer die mij spontaan willen aaien of tegen mij gaan praten. Al vindt mijn vrouwtje dat geloof ik wel fijn. Ze zegt dat ik dan tenminste blijf opletten en niet wordt afgeleid. Gelukkig krijg ik wel heel veel extra knuffels van haar. 

Vorige week kwam ze ’s ochtends de trap af in haar sportkleding. Ja echt, ik heb dat echt wel door hoor. En  als ze die aan heeft gaan we altijd met de taxi naar de showdown waar ook altijd veel collega’s van mij zijn. Dus ik helemaal door het dolle. Ik dacht dat er eindelijk weer eens iets ging gebeuren. Vrouwtje snapte er eerst niks van. Waarom deed ik zo gek? Toen begreep ze het. De link met de kleding en schoenen. Ze moest erg lachen. Ze zei van alles maar ik snapte alleen het woordje nee. En dat ik zo’n slimme hond ben. Ja ja, ze kan zoveel zeggen. Ik heb mijn brokken op gegeten en netjes gewacht tot ze haar ontbijt  op had. Ik ben vast bij de deur gaan zitten wachten. Wat duurde het deze keer lang voor ze zover was.  En ja hoor, ik kreeg mijn tuig aan. Maar wacht eens…de sportkleren waren omgewisseld.  We gingen naar buiten. Maar niks geen taxi. We gingen gewoon ons rondje lopen. Nu komt ze elke morgen in die kleding naar beneden en weet ik inmiddels dat ze dan in huis al heeft gesport.

Dus we gaan nog steeds   niet naar de showdown. Waarom dan toch niet? Ze zal toch niet gestopt zijn?

Ik vind het zo vreselijk saai en snap er werkelijk helemaal niets van. Waarom gebeurd er niets leuks meer? Ik heb veel energie en breng haar dan ook regelmatig maar even een bal om lekker te spelen. Maar ik hoop toch wel dat ze zich snel weer bedenkt en dat ze weer samen met mij op pad wil. Dat is tenslotte wat ik het liefste doe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *