Mijn eerste boek

LEVEN MET RP, Mijn dagelijkse beslommeringen met een visuele beperking.

 

cover Boek

Dit is de titel van mijn eerste boek. Dit boek is nu te bestellen via Boekscout.nlBol.com en alle boekwinkels.
Het is , zoals de titel al doet vermoeden, een biografie over mijn leven met een oogaandoening. Het bestaat uit columns. Het is emotioneel, humoristisch en geschreven in dagboekvorm zodat het makkelijk wegleest.Het boek bestaat uit drie delen.
Deel 1 speelt vanaf de diagnose tot aan het moment dat ik vastloop en een oplossing moet zoeken om verder te kunnen met mijn leven.
Deel 2 gaat over mijn revalidatie op Het Loo Erf in Apeldoorn. Een hele bijzondere periode uit mijn leven. Een beslissing waar ik tot de dag van vandaag nog steeds voor de volle 100 procent achter sta en die ik niet had willen missen.
Deel 3 beschrijft de fase na de revalidatie. De fase waarin ik mijn leven weer op de rails probeer te krijgen.

De foto die ik hierbij plaats is de foto die op de achterkant van mijn boek komt te staan.

Foto van mij

Boekpresentatie 21-04-2017

Op 21 april 2017 is mijn eerste boek gelanceerd: Leven met RP. Mijn dagelijkse beslommeringen met een visuele beperking. Het was een geweldige avond die ik niet snel zal vergeten.

Ik met mijn boek bij de presentatie                  

Tijdens deze avond heb ik mijn eerste boek overhandigd aan Maddie Lubberink van Koninklijke Visio. Zij heeft op deze avond ook een mooi stukje verteld over onze samenwerking. Agnes Snelooper heeft de avond fantastisch gepresenteerd en een column voorgelezen uit mijn boek.

Overhandiging eerste boekFoto met Agnes en Maddie